Legater og fonde

Laura Mathilde Mortensens Legat af 7. februar 1969

Du kan som tidligere og nuværende barn på Skovgården søge dette legat til hjælp til uddannelse.
Ansøgning sendes til Skovgårdens forstander, og legatet administreres af bestyrelsen for Skovgården.

Casparyfondens Legat

Personer der, som barn eller ung har eller har haft ophold på et dansk børnehjem, har mulighed for at søge Casparyfondens Legat via Foreningen af Døgn- og Dagtilbud for udsatte børn og unge.
Støtten ydes individuelt til uddannelse, stiftelse af hjem eller tilsvarende formål.
Som tidligere elev på Skovgården har du derfor mulighed for at søge dette legat. Du kan printe ansøgningsblanket ud på FADD's hjemmeside – eller hvis du ikke har mulighed for det, kan du kontakte os på Skovgården, så hjælper vi dig gerne.

LOS' Støttefond

LOS har en støttefond, hvor anbragte og tidligere anbragte hos foreningens medlemmer kan ansøge om økonomisk støtte. LOS modtager hvert år midler fra Børnesagens Fællesråd og OK Olie, og disse penge anvendes som støtte til enkeltpersoner, der bor på et medlemssted eller som er på vej til at fraflytte et medlemssted.
Som nuværende eller tidligere elev på Skovgården har du mulighed for at ansøge LOS' støttefond. Du sender din ansøgning om støtte til LOS' sekretariat mærket ”Støttefond”. Se yderligere her på LOS' hjemmeside.
Du er også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Børnenes IT-Fond

Anbragte børn og unge kan ansøge om en computer hos Børnenes IT-Fond. Formålet med Børnenes IT-Fond er at give de anbragte børn og unge i Danmark bedre adgang til en computer, da organisationerne bag fonden mener, at adgang til en computer er en væsentlig forudsætning for at klare sig godt i det digitale samfund.

Som anbragt på Skovgården eller i plejefamilie har du muligheden for at ansøge Børnenes IT-Fond om en computer. Du finder en ansøgningsformular på Børnehjælpsdagens hjemmeside. Du kan også kontakte os på Skovgården, så hjælper vi dig gerne.


 
 
  Skole- og behandlingshjemmet Skovgården   -   Sneslevvej 67   -   4250 Fuglebjerg   -   tlf 55 45 30 67   -   Skriv til os   -   CVR: 68505216Kontrol rapport